Guldsmed agerfeld - Trustpilot
Guldsmed agerfeld - Youtube
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Velkommen til Guldsmedagerfeld.dk

 
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores forretning på strøget i Odense eller her i vores internet- butik, hvor du har mulighed for at handle 24 timer i døgnet.
 
Vores guldsmedeforretning ligger på gågaden i Odense, hvor vi siden 1920 har solgt spændende smykker af høj kvalitet i både sølv og guld. Det er den ældste forretning i Kongensgade, og den drives i dag af Svend Erik Agerfeld, der er 3. generation.
 
Vi har et værksted tilknyttet forretningen, så hvis du ønsker at få klaret en reparation, kan du komme ind og få råd og vejledning. Ligeledes klarer vores gravør hurtigt graveringer til billigste pris.
 
Vores dygtige personale er alle faglærte, og vi har altid sat en stor ære i at yde kunden den bedste service. Vi er derfor klar med professionel og kyndig hjælp, hvad enten du ønsker at forkæle dig selv, eller den du holder af.
 
Vi er medlem af Danske Guldsmede og Urmageres BYTTESERVICE, og alle varer der købes i forretningen eller i internet-butikken, er forsynet med byttemærkat i bunden af æsken, der sikrer, at varen kan byttes overalt i Danmark.
 
Forretningen er indrettet med shop-in-shop af Spinning, hvor det største udvalg findes i det kendte varemærke. Endvidere er der for de mindste et Lego legebord, så også de kan hygge sig mens der handles.
 
På gensyn i en af landets mest vel indrettede smykkeforretninger.